Mijn naam is Natascha Akoulova en ik ben bioloog, orthomoleculair therapeut, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. Dat betekent dat ik de juiste voeding, vitaminen, mineralen en voedingssupplementen zoek die bij een specifiek gezondheidsbeeld passen.

Natascha Akoulova

Aan de Universiteit van Moskou heb ik biologie gestudeerd. Na mijn studie heb ik aldaar mijn aandacht gericht op wetenschappelijk onderzoek naar de hersenen van dolfijnen. Tijdens mijn studie heb ik het geluk gehad om mee te mogen doen aan een expeditie in de Japanse zee. In deze tijd heb ik ontdekt dat ik een natuurmens ben met liefde voor mensen, dieren, planten en de aarde.

Na mijn studie heb ik in Nederland eerst als bioloog gewerkt maar snel is mij duidelijk geworden dat mijn passie ligt bij de Orthomoleculaire Geneeskunde. Hierin heb ik mij meer verdiept en dat resulteerde in een tweede diploma. Sinds 2003 ben ik lid van het NGOO en sinds 2010 lid van MBOG. Om mijn kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van supplementen en voeding uit te breiden, bezoek ik regelmatig congressen, seminars, beurzen en lees medische literatuur.

Momenteel werk ik bij de natuurdrogist Lavendula in Amsterdam. Dagelijks hoor ik succesverhalen van klanten over het herstel van hun conditie door het gebruik van Superfoods, kwaliteitssupplementen en individuele bewegingsprogramma's. Mijn ervaring is dat mensen die natuurlijke vitaminen, mineralen en Superfoods gebruiken, er wel 10–15 jaar jonger uit kunnen zien.

Ik hoop u te zien bij de Lavendula of bij mijn praktijk in Den Haag!