Mijn consulten zijn voornamelijk bedoeld voor mensen die lekker in hun vel willen zitten, meer energie en conditie willen hebben of een paar kilo's of meer willen kwijtraken. Bij het eerste consult zetten wij samen al uw wensen op een rij, maken een specifiek programma en gaan aan de slag. Afhankelijk van uw wensen, uw conditie en de resultaten kunt u voor een of meer vervolgconsulten terugkomen. Over het algemeen, is de tijd tussen de consulten vier weken.

Voor de consulten heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Behandeltrajecten

 • Orthomoleculair consult

  Het Orthomoleculair consult heeft tot doel het herstellen van uw conditie en vitaliteit of de behandeling van gezondheidsproblemen. Met behulp van onder andere een door professionele nutrionisten samengestelde test, sporen we de disbalans in hormonen en tekorten aan vitaminen, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen op. Vervolgens maken we een herstelprogramma dat naast het verbeteren van uw conditie erg effectief voor de behandeling van onder andere:

  • Artritis en artrose
  • Candida
  • Darmproblemen
  • Energiegebrek
  • PMS klachten
  • Slaapproblemen
  • Spier– en gewrichtspijn
  • Verhoogd cholesterol
  • Voeding bij kanker

   

  Lees verder »

 • SLIM afslanken

  In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, wordt gewichtstoename niet alleen veroorzaakt door veel en verkeerd eten en te weinig bewegen. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan, dat bij meer dan de helft van alle mensen van wie het gewicht geleidelijk toeneemt, er een lichamelijke oorzaak te vinden is die voor deze gewichtstoename verantwoordelijk is. SLIM afslanken is gericht op het opsporen van de oorzaken van de gewichtstoename voor het samenstellen van een doeltreffend afslankprogramma.

  Lees verder »

Oriëntatiegesprek

Op woensdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur houd ik een gratis spreekuur bij de Health Club Jordaan. Hier kunt u terecht voor een gratis oriëntatiegesprek. U kunt zich inschrijven voor een afspraak bij de balie van de Health Club Jordaan (tel: (020) 489 7676).

Tarieven en vergoedingen

Het eerste consult duurt ongeveer 1–1,5 uur en kost € 60. Vervolgconsulten kosten € 50 voor het eerste drie kwartier. Als u extra tijd nodig heeft, dan wordt per kwartier € 15 extra gerekend. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Mijn consulten vallen vrijwel geheel in de aanvullende verzekering. De aanvullende verzekering is een extra verzekering met een eigen polis. Deze heeft zijn eigen voorwaarden en staat dus geheel los van het eigen risico van het basispakket van de zorgverzekering.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG die door bijna 40 zorgverzekeraars wordt erkend. Om te checken of u recht heeft op zorgvergoeding, kijk of in uw polis staat vermeld dat uw zorgverzekeraar ‘Orthomoleculaire therapie/Natuurgeneeskundige consulten’ vergoedt en tegen welke voorwaarden. Of klik hieronder om gebruik te maken van de MBOG Zorgvergoedingchecker.

Consulten dienen per direct te worden betaald. U kunt kiezen om contant of met directe bankoverschijving via uw smartphone af te rekenen. Binnen een week na het consult krijgt u een nota toegestuurd die u bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

 

Vraag een consult aan »