De sprookjesachtige bijenhouderij van natuuronderzoeker Savin is de grootste van Europa, gelegen in het berglandschap van de Krim in Rusland. Dit is een schoon en milieuvriendelijk gebied. Direct achter de bijenhouderij strek zich een natuur reservaat uit waar 100 soorten geneeskrachtige kruiden groeien.

Savin Vyacheslav Nikolajevitsj

Wetenschapper Savin Vyacheslav Nikolaevich is een api-therapeut en ontwikkelaar van de Bio-energie methode. Zijn voorouders hebben al 250 jaar ervaring met houden van bijen en de genezende werking van bijenproducten.

Zijn Api-therapie center is actief in de ontwikkeling en productie van gepatenteerde bijenpreparaten. De bijen krijgen specifieke voeding uit grassappen. Savin ontwikkelt een unieke methode om het immuunsysteem te versterken in de strijd tegen kanker.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een specifieke immuunversterkende honing met verhoogde biologische activiteit. Het preparaat bevat o.a. koninginnegelei (royal jelly) en de stamcellen van koninginnenlarven verkregen door een speciale technologie. Deze kostbare en unieke componenten zijn niet makkelijk te winnen.

Voor meer informatie kijk op www.paseka.com.ua.